Neviete kam máte ísť cez víkend? My vám poradíme

Víkend bude opäť plný akcií a udalostí, na ktorých jednoznačne musíte byť. Stačí, ak si vyberiete z našej ponuky a určite sa poriadne zabavíte, niečo nové sa dozviete alebo si niečo pekné kúpite.

Únos

Politický thriller, ktorý je už teraz sprevádzaný búrlivými diskusiami, približuje divákovi situáciu z deväťdesiatych rokoch, kedy uniesli prezidentovho syna. Mladá novinárka nájde zabalenú bratovu hlavu v igelitke. Táto tragédia ju vtiahne do príbehu plného mocou opojených predstaviteľov štátu. Všetko sa začne zamotávať, keď prezident nepočúvne príkazy a stane sa nepohodlným. Ďalej sa už však dozviete v kine.

Beánia elektrotechnikov a informatikov

Dnes máte šancu si to ešte poriadne užiť. Usporiadatelia vám sľubujú nezabudnuteľný večer, plný veľkých prekvapení a exkluzívnych hostí. Dvere Incheby sú vám otvorené dokorán od 19:00, tak sa dobre zabavte :).

Marcový burzoblšák

Ak ste chytili nákupnú mániu zamierte na 22. burzoblšák. Nájdete tam rôzne oblečenie, handmade výrobky, ale potešia sa aj zberatelia starožitností, platní, obrazov a kníh.  Dokonca bude aj zóna s občerstvením. Tak už viete kam pôjdete v sobotu.

3. Ples študentov Trnavy

Máte poslednú možnosť vychutnať si koniec plesovej sezóny. Vyberte si tie najkrajšie šaty aké doma máte, pretože vás v sobotu čaká najväčší ples všetkých študentov v hoteli Holiday Inn Trnave. Samozrejmosťou bude živá hudba, tombola, DJ a trojchodová večera.

 

Foto: Pexels