Street Food Park alebo Biznisman zo školskej lavice? Pre čo sa rozhodnete?

Ani tento týždeň nemusíte zostať doma, pripravili sme pre vás zoznam akcií, na ktorých sa niečo zaujímavé dozviete, zabavíte sa alebo dobre sa najete.

Biznismanom zo školskej lavice

Kaviareň Satori Stage už pravidelne organizuje rôzne diskusie a výnimkou nebude ani táto streda (20.09) od 19:30. Tentokrát bude hlavnou témou podnikanie a škola. Dá sa podnikať počas školy? O svoje názory a skúsenosti sa s vami podelia traja hostia: Karol Cagáň z Y-Games, čo je najväčší herný turnaj na Slovensku, Miro Tavel, spoluzakladateľ Cvičiska a Andrej Kiszling, ktorý umožňuje dizajnérom, marketérom a iným šikovným ľuďom najať si špičkového ilustrátora pre svoj projekt. Nezabudnite si kúpiť vstupenky.

Street Food Park vol. 13

Po letnej edícii Street Food Parku je tu opäť tradičný event na celom námestí pred Starou tržnicou. Dosýta najesť a napiť sa môžete od 20.-23.09. Pripravený je pre vás Foodstock, Nice fries, NYC Corner, Trhance jak parance, Twister Bakery a mnoho iného. Dobrú chuť :)

Festivalová električka

Radi sa vozíte električkou a máte radi dobrú hudbu? Na World music festivale Bratislava si to môžete užiť spolu. 21.-22.09 sa môžete zadarmo povoziť po starom meste a zároveň si pri tom vychutnáte živú muziku v podaní skvelých muzikantov. Nastúpite na zástavke SND, kde po cca 30 minútach minikoncertu znova vystúpite.

Ako napísať atraktívny životopis

Napísať atraktívny životopis nie je náročné, stačí sa len dozvedieť ako na to. Každý z vás dokonca dostane individuálne tipy a triky pre váš vlastný životopis. Zistíte aj kedy je nutné, aby ste mali fotografiu v životopise, čo o sebe môžete prezradiť a čo naopak nemusíte. Workshop sa uskutoční vo štvrtok 21. septembra od 18:30 v Satori Stage.  

 

Foto: Pexels