Street Food Park či TEDx, znova si máte z čoho vyberať

S pekným počasím nám už začínajú aj rôzne akcie na čerstvom vzduch, čomu sa veľmi tešíme, a príkladom je aj Street Food Park vol.9, kde si určite prídu na svoje všetci milovníci jedla. Keď sa výdatne najete, tak vám už nič nebude brániť, aby ste si pozreli krásne handmade výrobky a celý deň môžete zakončiť zaujímavou prednáškou.

SAShE v Tržnici

Fascinujú vás ručne robené šperky, tašky ale aj oblečenie? Potom by ste mali zájsť od 29. – 31. 3. do Starej tržnice na Námestí SNP, kde si budete môcť kúpiť výrobky od remeselníkov, dizajnérov a handmade značiek z celého Slovenska. Ak by vám z toho nakupovania poriadne vyhladlo, tak stačí, ak vyjdete pred Starú tržnicu a tam sa môžete dosýta najesť. Vstupné - 2 eurá.

Street Food Park vol. 9

Originálne bretónske slané a sladké palacinky, divinový burger, tortila so syrom, fritované zemiaky s domácimi omáčkami, hotdogy od NYC Corner, alebo ako dezert domáca štrúdľa či mini-waffličky s lahodnými polevami. Toto všetko a, samozrejme, aj viac nájdete od 29. – 1.4. pred Starou tržnicou. Už viac niet, čo dodať. Jedine, príďte určite hladný, aby ste toho mohli, čo najviac ochutnať.

Ako som stopoval lietadlo

Stanislav Gálik chcel cestovať a spoznávať svet. Predal svoje autá a podiely vo firmách, prenajal si byt, podpísal rozvodové papiere a začal stopovať. Neuveríte, ale oplatilo sa. Prespával v luxusných vilách a päť hviezdičkových hoteloch, spoznával úspešných ľudí a učil sa od nich. Viac zaujímavostí a ešte viacej zážitkov sa dozviete v stredu o 20:00 v Artkine za zrkadlom na Rovniankovej 3. Vstupné – 4 eurá.

TEDx Bratislava Salon

Radenie predstavuje pre väčšinu akýsi prostriedok na dosiahnutie dlhodobé spolužitia v manželstve či partnerstve, ktorý plní dokonca aj úlohu určitého testovania. Doba išla o veľký krok vpred a to nie len v oblasti technológií, ale aj istých tradícií. Od populárnych pytačiek sa už dávno upustilo a namiesto sa objavil napríklad Tinder. Týmto proces hľadania partnera podľahol sofistikovaným metódam ale aj technickým analýzam. Randenie má dokonca aj ekonomicky charakter, ale nemôžeme prezradiť všetko, inak by ste 28.3 o 18:00 neprišli do Kina Klap na Svoradovej 2  a to by bola škoda.

 

Foto: Pexels