Bazár slovenských fashion blogeriek či Medial Banana?

Potrebuje váš šatník zmenu? Alebo sa chcete dnes večer zabaviť? Môžete dokonca stretnúť aj vašu obľúbenú kapelu ale aj oveľa viac. Pozrite si nami vybrané akcie na tento víkend.

Medial Banana

Dnes (23.09) máte jedinečnú možnosť sa poriadne zabaviť. V KC Dunaj si zatancujete na známe songy slovenskej reggae kapely Mediál Banana. Vyblázniť sa môžete aj na zmes reggae, dancehallu, funky, new roots či moombahton s DJmi Bass(T)artom a Young Jayom. Tak sa rýchlo nachystajte, lebo od 21:00 sa začína.

Bloger bazár

Potrebuje váš šatník zmenu? Predsa, chladné dni sú už tu a to si žiada nové kúsky oblečenia. Nakúpiť si ich môžete na bazári slovenských fashion blogeriek, ktoré sa rozhodli pretriediť svoje zásoby a podporiť recykláciu. Bazár sa uskutoční v sobotu (30.09) v Satori Stage od 13:00 do 18:00.

Horkýže slíže

Slovenská kapela Horkýže slíže má na konte ďalší nový album. V sobotu (30.09) od 18:00 môžete prísť do Panta Rhei v bratislavskom Auparku pre podpis, fotku alebo si len tak pokecať s členmi kapely.

Satsang Fredyho Ayisiho

Baví vás joga? Potom by vás mohla zaujať spirituálna talkshow Fredyho Ayisiho, v ktorej sa pozrie na jogu z iného uhla. Chýbať nebude ani sprievodný program a trh so všetkým čo k spiritualite a ezoterike patrí. Predstavia sa vám aj jednotlivé druhy jogy a to všetko sa bude konať v sobotu (30.09) od 16:00 v Dome kultúry Ružinov.

 

Foto: Pexels