Silné reči alebo diskusia s Babsy. Čo ešte si nemôžete nechať ujsť?

Opäť sme pre vás pripravili zoznam najlepších akcií na tento týždeň. Potešíme milovníkov módy, ostrého humoru ale aj budúcich podnikateľov. 

Večer najlepších svetových reklám
Zaujímate sa o propagáciu? Tak stredu o 20:00 zamierte do KC Dunaj. Šéfredaktor portálu Kinema.sk Peter Konečný vám predstaví viac ako 150 reklám, ktoré považuje za výnimočné. Uvidíte najvtipnejšie reklamné kampane, zakázané koncepty, či zhodnotíte aktuálne reklamné novinky.  Lístok si môžete kúpiť v predpredaji v bare v KC Dunaj za 4 eurá.

Večer s Babsy
Barbara Jagušák je ambasádorkou projektu „Fashion Revolution“, PR manažérkou módneho podujatia Fashion LIVE a aktívne sa zapája aj do ďalších projektoch. V stredu o 18:00 v kaviarni Satori sa dozviete mnoho zaujímavosti z jej práce a svetu módy. Budete mať možnosť diskutovať s Babsy o veciach, ktoré vás bavia.

Z intráku k miliónovej spoločnosti
Ako vybudovať firmu takmer bez peňazí? Ako zaujať klientov vo veľkej konkurencii? Ako vybudovať stabilný tím? Na všetky tieto otázky vám odpovie Tomáš Smutný. Podnikateľ a hlavne zakladateľ úspešnej firmy HUMANex, ktorú založil v internátnej izbe. Dnes má firma 200 zamestnancov. Viac vám už ale prezradiť nemôžem. Všetko sa dozviete vo štvrtok o 18:00 v The Spot na Námestí SNP 30.

Best Of Silné Reči v Bratislave
Na záver niečo na odreagovanie. Myslím, že k tomuto veľa písať netreba. Silné reči pozná každý. Takže v stredu o 20:00 v Nu Spirit Club vás rozosmeje Juraj ŠOKO Tabaček, Gabo Žifčák, Jakub Lužina Hurmorbot 3000, Lujza Schrameková a ďalší.
 

Foto: Pixabay