Máte už program na tento týždeň? My vám ho pomôžeme vymyslieť

Svetoznáma fotografka v On Stage, večer plný filmov či poriadne odviazanie. Ani tento týždeň sa nebudete musieť nudiť, stačí len, ak prídete na tieto akcie.

On Stage - Mária Švarbová
Kaviareň On Stage už tradične organizuje diskusie so zaujímavými osobnosťami a, samozrejme, ani táto streda o 18:00 nebude výnimkou. Predstaví sa vám svetoznáma fotografka Mária Švarbová, ktorá získala 1. miesto v International Photography Awards 2016, mala sólové výstavy v zahraničí a niekoľko prestížnych publikácii vo Vogue, Gardiane a Internazionate. Ak vás baví fotenie, tak nemáte nad čím váhať. 
Večer najväčších filmových chýb
Patríte medzi pozorných divákov, ktorí objavia vo filme každú chybu? Tak si príďte vyskúšať svoje schopnosti do KC Dunaj v stredu o 20:00. Objavíte faktické, technické a iné vtipné chyby známych filmov. Dozviete sa aj, akú majú mienku zahraničný tvorcovia o Slovensku a podobne. Vstupné je 4 eurá.
Lámavica ekonómov 2017
Semester sa už začal a spolu s ním aj rôzne beánie a lámavice. Jednou z nich je aj Lámavica ekonómov, na ktorej vystúpia Smola a Hrušky, Zoči Voči a Kali. Na záver vás bude do skorého rána zabávať DJ Alex Smith. Poriadne si to užite.
Multiplace 2017
Máte posledné dni na to, aby ste navštívili festival Multiplace, ktorý je venovaný umeniu nových médií a sieťovej kultúry. Pripravené sú pre vás prezentácie a prednášky. O svoje poznatky sa s vami podelí aj umelec a výskumník žijúci v Berlíne Adam Harvey, ktorý sa zaoberá dopadom sledovacích technológií a je autorom mnohých projektov.

 

Foto: Pexels