Uprising, Inline alebo pozorovanie hviezd?

Aj keď sa vám to zdá, že prázdniny sú už preč, tak to rozhodne nie je pravda. Prázdniny sa vám skončia v deň nástupu do školy a tie zostávajúce dni si treba užiť.

Uprising

Známy reggae festival oslavuje 10. ročník a pri tejto príležitosti siahol na dno svojich síl, aby si to patrične užili aj návštevníci. Počas dvoch dní sa vystrieda niekoľko žánrov od reggae cez dancehall, ska latino či hip-hop, až po dub, dubstep, regga-jungle a dnb. Medzi najväčšie hviezdy tento rok určite patrí Sean Paul, The Wailers ci Alpha Blondy, ale tešiť sa môžete na slovenskú reggae skupinu Medial Banana. Prajeme príjemnú zábavu

Inline

Posledná jazda 14. ročníka Bratislava-inline bude venovaná Petržalke a folklóru. Takže dnes (25.08) o 20:00 máte poslednú šancu zajazdiť po prázdnych cestách Bratislavy, ďalšiu príležitosť budete mať až ďalší rok. Stretnutie sa bude konať pred Auparkom. Ak si nie ste istí svojimi jazdeckými zručnosťami, radšej siahnite po chráničoch.

Astronomické pozorovanie oblohy

Spríjemnite si augustový večer romantickým sledovaním hviezd. V sobotu (26.08) sa uskutoční verejne astronomické pozorovanie na nábreží pred Euroveou pri podniku Kolkovňa. Začína sa o 20:00 a k dispozícii bude astronomický ďalekohľad a lektori, ktorí vám zodpovedajú všetky otázky. V súčasnosti sú viditeľné po západe Slnka najväčšie planéty slnečnej sústavy Jupiter a Saturn, takže sa máte na čo tešiť.

 

Foto: Facebook