Diskusia o RTVS, Špina alebo kurzy pre podnikateľov. Opäť vám poradíme, kam môžete zájsť cez týždeň

Aj vás zaujala voľba nového riaditeľa RTVS a chcete sa o nej dozvedieť viac? Alebo máte chuť na film, ktorý vás prinúti sa zamyslieť? Tak čítajte ďalej a my vám prezradíme, kam a kedy máte ísť. Dokonca tu máme niečo aj pre budúcich podnikateľov.

Kto má moc nad RTVS

Voľba nového riaditeľa RTVS vzbudila záujem nie len médií ale aj širokej verejnosti. V dnešnej talkshow Nadácie Zastavme korupciu vám ešte stále súčasný riaditeľ  RTVS Václav Mika predstaví pozadie volieb a prezradí, kto ťahá za nitky vo verejnoprávnom médiu. Podelí sa s vami aj o svoj názor, či potrebujeme verejnoprávne médiá. Ako bonus sa o zábavný úvod programu postará standup Mateja Adámyho. Táto diskusia sa bude konať dnes od 19:00 v Binarium.

Špina

Sedemnásťročné dievča si žije úplne obyčajným tínedžerským životom. Vzdoruje rodičom, zažíva prvé lásky, tajné nočné dobrodružstva s kamarátmi. Tento ideálny život sa však skončí, keď ju znásilní jej učiteľ. Odvtedy sa Lena cíti sama a nepochopená. Svoj neľahký osud však musí uchopiť do vlastných rúk a pochopiť, že nemôže ostať obeťou. Trest si zaslúži niekto úplne iný. Film odvysiela vo štvrtok (29.06) o 19:30 kino Nostalgia.

Riešenie veľkých problémov v podnikaní

Podnikanie je ako horská dráha, raz ste hore a inokedy dole. Dole sa ocitol aj spolumajiteľ spoločnosti Business Cloud. V roku 2009 mal problém získať zákazky a tým spravil spoločnosti stratu cez 70 000 eur. Spoločnosť musel zatvoriť, ale čo bolo najhoršie, ten istý problém presunul do novej spoločnosti a vytvoril ešte väčšiu stratu. Namiesto toho aby sa zľakol a zaliezol do kúta, našiel funkčnú metódu ako riešiť akákoľvek problém. O túto metódu sa chce s vami podeliť vo štvrtok (29.6) od 19:00 v Business Cloud ONE na Vajnorskej 100/B.

Google Analytics

V dobe ľahkého a rýchleho prístupu k tisíckam informácii je až hriech, ak to podnikateľ nevie poriadne využiť. Google Analytics je jedným z nástrojov Googlu, ktorý vám k tomu len pomôže. Fungujúci web, vysoká návštevnosť webu a množstvo objednávok, to všetko viete pozitívne ovplyvniť vďaka tomuto nástroju. Na kurze vo štvrtok (29.6) od 17:00 v Slovak Business Agency sa dozviete, akí užívatelia chodia na vaše stránky, z akých zdrojov k vám chodia, aký je pomer medzi platenou a neplatenou reklamou a omnoho viac.

 

Foto: Youtube