Aký máte plán na týždeň? Môžete si pozrieť film za euro alebo sa zabaviť pod holým nebom

Kreatívny workshop – výroba šperkov

Aj vám sa páčia ručne robené šperky, ale neviete ako na to? Možno sa vám nechce investovať desiatky eur do všetkého materiálu alebo sedieť hodiny pri videách a študovať? Zajtra (08.08) v kaviarni Satori od 15:00 do 17:00 si môžete vyrobiť náramky, náušnice z rôznych druhov korálok, komponentov, príveskov, farieb a to presne podľa vašich predstáv. Za lístok zaplatíte 15 € a v cene máte všetok materiál, pomôcky a lektorné.

Medial Banana & La3noCubano

Trochu reggae muziky zaveje vietor vo štvrtok (10.08) na Magio pláž, kde odohrá svoj koncert známa skupina Medial Banana. Zatancovať si môžete aj multižánrovú slovenskú kapelu La3noCubano. Vstup je voľný a začína sa o 20:00.

Európske filmy za €

Už piatykrát budete môcť počas letných mesiacov zájsť do kina Lumiére a vychutnať si európsky film len za jedno euro. Organizátori sľubujú silný výber kvalitných titulov z európskej produkcie.  Film si môžete prísť pozrieť od 15. júna do 31. augusta vždy po 17:00.

Swingové štvrtky

Máte chuť si zatancovať? Každý štvrtok po 19:00 pri fontáne v Sade Janka Kráľa na to budete mať možnosť zažiť čarovné swingovanie priamo pod holým nebom. Určite si prineste deky a niečo pod zub. Ale pozor, keďže sa tancuje vonku, podujatie sa koná v závislosti od počasia.

 

Foto: Pexels