Čo s načatým sobotňajším dňom? My vám poradíme

Maturity, skúškové sa vás, našťastie, netýka alebo nepatríte ani medzi tých, ktorí si učenie nechali na poslednú chvíľu. Ak teda dnes neviete čo so sebou a už je vám pri pohľade na knihy nevoľno, vybehnite na pár hodín von.

Nájdite sa so zvieratkom z útulku vol.18

Desať útulkov na jednom mieste. Ak ste uvažovali o adoptovaní si nejakého štvornohého miláčika, tak práve dnes je na to ten správny čas. Zájdite do 16:00 na Námestie Slobody v Bratislave a určite tam nájdete chlpáča, ktorého si hneď zamilujete. Takže dlho neváhajte.

Kubánska noc

Horúce rytmy z Kuby naštartujú váš tanečný apetít. Postará sa o to kabela Los Ruberos Salsa Orchestra, Dji Ille a Peťák, ktorí vám prinesú lákavú salsu, mambo, bolero, cha-cha či latinojazz. Stačí si už nájsť toho správneho partnera/partnerku a zájsť do KC Dunaj od 21:00. Dobre sa zabavte.

Noc múzeí a galérií na hrade Červený Kameň

Nudia vás denné prehliadky v múzeách? Čo tak to skúsiť po tme a prechádzať sa tmavými chodbami hradu? Dnes vám to Múzeum Červený kameň umožní. Sprístupní miesta, ktoré sú inak v noci zavreté. Priblíži vám aj program scénických prehliadok, ktoré sú prichystané na budúcu sezónu.

Legendárna 3-parketová Oldies Disco

Pre tých, ktorí už niekoľko dní sedia nad knihami, nenechali si učenie na poslednú chvíľu a majú toho plné zuby, je tu legendárna 3-parketová Oldies Disco. Môžete sa tešiť na nesmrteľné hity 60-tych až 90-tych rokov od tých najlepších interpretov slovenskej, českej ale aj zahraničnej hudobnej scény.