Cestovateľský festival a Výstava motocyklov. Na čo iné sa ešte môžete tešiť?

Tento víkend potešíme najmä milovníkov motoriek, dobrodruhov ale aj divadelných nadšencov. Takže, upriamte pozornosť na týchto pár tipov a určite si každý z nich príde na svoje.
Cestovateľský festival Cestou necestou v Bratislave
Boli ste už niekedy na Islande, v Nepále, Pakistane, Barme, Kolumbii či Patagónii? Vďaka Cestovateľskému festivalu a 35 prezentáciám tam môžete aspoň nazrieť. Samozrejme, uvidíte aj omnoho viac. Stačí, ak prídete 10 – 12.3 do Domu kultúry Ružinov. Lístky si môžete kúpiť aj na mieste.
Retro vinyl
Vytiahni si zo skrine bodkované šaty, veľké okuliare a mašľu do vlasov, pretože je na čase ísť na retro párty. Jedna sa bude dnes konať KC Dunaj. Zatancuješ si na 70., 80. roky, ale o zábavu sa postará aj energická kapela The Fireballs a trojica DJov Arnoštka, Babiku a Frenky. Máš teda ešte dosť času sa pripraviť, lebo párty začína až o 21:00. 
Výstava motocyklov
Nablýskané motorky, luxusné lode a program plný adrenalínových jázd a zábavy, to vás čaká tento víkend v Inchebe. Fanúšikovia motoriek si budú môcť vychutnať najlepšie kúsky svetoznámych značiek ako napríklad BMW, Harley, Honda, Suzuki a iné, takže je sa na čo tešiť. 
Sluha dvoch šéfov
Zábavné spracovanie najznámejšej Goldoniho hry sa stalo najväčším divadelným hitom súčasne Európy. P. Kočiš, J.Lieskovská, J. Mistrík, K. Čálik  sa prenesú do roku 1960 a postarajú sa o nevídanú zábavu. Predstavenie môžete vidieť v sobotu o 19:00, ale pozor, voľných je už len pár lístkov. 
 

Foto: Pexels