Burza kníh, Zóna A, aj to vás čaká tento víkend

Opäť tu máme pre vás pár tipov, kam môžete ísť cez víkend. Aj keď nás počasie odrádza, určite sa nenechajme zlomiť a opusťme teplo domova aspoň na jeden deň. Veľa študentov má pred sebou náročný týždeň, či už vysokoškoláci alebo stredoškoláci, a preto sa treba trošku odreagovať.

Januárová bratislavská knižná burza

V sobotu od 10:00 – 15:00 je pre vás v Starej tržnici pripravené 32. vydanie bratislavskej knižnej burzy. Na burze sa budú predávať najmä knihy, ale nájdete tam tiež gramoplatne, pohľadnice, časopisy a CD-čka. Možno tam objavíte i komiksy, plagáty a audiokazety. Vstup je bezplatný.

Zábava v retro štýle

Ak máte chuť sa ešte dnes poriadne zabaviť a vytancovať, určite zamierte do KC Dunaj v Bratislave. Od 21:00 vás čaká párty v retro štýle, tak sa nezabudnite podľa toho aj primerane obliecť. Pripravené je pre vás dokonca aj občerstvenie. Môžete sa tešiť na  Pedro žuvačky, kyslé lízanky, Piknik, Pikao, Tatranky, Arašidové chrumky, Deva čokolády, cukríkové náhrdelníky a farebné malinovky. Tým sa to ale nekončí. Za vstup zaplatíte 7€, ale príďte tam radšej skôr, nech sa vám ostanú lístky.

Trochu adrenalínu nezaškodí

Aj keď je pár stupňov pod nulou, stále si môžete užiť poriadnu dávku adrenalínu. Z mosta Lafranconi sa skáče aj túto nedeľu. Odvážite sa skočiť?

Zóna A v Trnave

Vyskákať, zakričať a zabaviť sa môžete v City clubu v Trnave. Vystúpi tam slovenská skupina Zóna A. Pozor. Koncert bude už dnes od 20:00.

 

Foto: Pixabay