Hľadáte prácu? Práve teraz máte ideálnu príležitosť nejakú získať

V Bratislave sa 6. a 7. marca 2019 organizuje podujatie Profesia days, ktorého cieľom je pomáhať ľuďom pri hľadaní nových príležitostí. Ak aj vy túžite po zmene pracovného prostredia alebo po začiatku profesijnej kariéry a nachádzate sa v hlavnom meste, odporúčame vám nájsť si niekoľko desiatok minút času a ísť sa tam pozrieť.

Profesia days je festival, ktorý organizuje spoločnosť Profesia, ktorá prevádzkuje najväčší pracovný portál na Slovensku, Profesia.sk. Tento portál ponúka voľné pracovné príležitosti od najrôznejších zamestnávateľov. 

Profesia už desiatykrát organizuje festival, na ktorý dotiahne desiatky zamestnávateľov, s ktorými budú môcť záujemcovia o prácu priamo komunikovať a zaujímať sa o podrobnosti spolupráce. Okrem toho budú na podujatí k dispozícii rôzne formy vzdelávania (IT, jazykové a osobnostné testovanie), poradenstvo (od prípravy CV až po poradenstvo v podnikaní), tematické ostrovy príležitostí (marketing, podnikanie, CSR, IT, pre mladé talenty, zdravie) s workshopmi, inšpiratívni slovenskí spíkri na pódiách a mnoho ďalších zaujímavostí. 

Príležitosti budete môcť využiť 6. 3. 2019 od 09:00 do 19:30 a 7. 3. 2019 od 9:00 do 17:00 v priestoroch Incheba Expo Bratislava. Vstup je zadarmo, ale je potrebné sa zaregistrovať

 

Reprofoto: profesiadays.sk