Na tieto darčeky zaručene nikto nezabudne

Oblečenie, kozmetické balíčky, darčekové poukážky, diáre sú asi najčastejšie kupované darčeky na Vianoce. Samozrejme, potešia sa ním všetci. Každý darček je predsa darovaný s láskou. Ale čo keby si sa tento rok vyhol stereotypu a doprial tvojim najbližším zážitok, na ktorý budú vždy radi spomínať.

Wellness pobyt

Nič nikomu nepadne viac vhod ako úplný relax. Žiadne starosti, práca, domáce povinnosti ale len švédske stoly, sauny a vírivky. Z tohto darčeka bude mať radosť každý, preto nemáš čo stratiť. Nemusíš vyberať len zahraničné destinácie, aj Slovensko ponúka mnoho krásnych miest. Skús napríklad Bojnice, Nízke alebo Vysoké Tatry.

Tandemový zoskok

Vopred upozorňujem, že tento darček nie je pre každého. Hlavne nie pre tých, ktorí sa boja výšok. No pre ostatných to bude doživotný zážitok. Ten pocit ako voľne padáš je neopísateľný. Zaručene na neho nikto nezabudne.

Kyvadlový zoskok

Pokiaľ si myslíš, že zoskok z lietadla je príliš, rozhodni sa pre túto možnosť. Kyvadlový zoskok skrýva v sebe iný druh adrenalínu. Pri tandemovom za teba prakticky skáče tandemista. Ty sa len postavíš na stupienok lietadla a už padáš. Pri kyvadle sa ale musíš odhodlať sám.

Lístky do divadla

Aj kultúrny zážitok má svoje čaro. Hlavne ak zvolíš tú správnu divadelnú hru. Skús dať na odporúčanie druhých alebo na recenzie. Rovnako sa aj zamysli, či je vhodnejšia komédia alebo nejaká činohra. Odporučiť ti viem komédiu Štyria na kanape alebo Kto zhasol svetlo. Zaručene sa zabavíte.

 

Foto: Pexels