Nehanbi sa či Fashin Kultur Show. Čo s načatým týždňom?

Fashion Kultur Show

Na Slovensku máme veľmi kvalitnú a hlavne originálnu módnu tvorbu. Presvedčiť sa o tom môžete na Fashion Kultur Show, na ktorej sa predstavia mladí a začínajúci módny dizajnéri so svojimi kolekciami. Módna prehliadka nebude obyčajná, ale objavia sa na nej aj zaujímaví hostia. Novými trendami sa môžete inšpirovať v utorok (28.08) od 18:00 na Magio pláži.

Nehanbi sa

Rýchly letný kurz základných komunikačných zručností, vďaka ktorému si precvičíte vyjadrovanie a improvizáciu v praxi. Kurz je pre vás vhodný, keď sa vám ťažko vyjadrujú myšlienky pred publikom, vypadáva vám naučený text, trasie sa vám hlas alebo ak si chcete precvičiť vaše rečnícke zručnosti. Kurz sa uskutoční v pondelok (28.08) od 15:00 v Satori Stage.

Nosím trenky do Domca

Máte chuť pomáhať druhým ale neviete ako? Občianske združenie Vagus zbiera pánsku spodnú bielizeň pre ľudí bez domova. Ak máte nejaké staršie trenky, ktoré už nenosíte alebo hocijaké iné nepotrebné oblečenie, prineste ho do 31. augusta na Mýtnu 33.

Rock´n´Roll Night

Na záver leta si pre vás KC Dunaj pripravil poriadnu dávku rock´n´rollu, rocku, rockabilly a punku. V pondelok (28.08) vás roztancuje DJské trio Voodo Beats, ktoré zahrá songy od koreňov týchto žánrov až po najväčšie hity súčasného obdobia. Všetko sa začne od 21:00. Peknú zábavu.

 

Foto: Pexels