Študenti obedovali s prezidentom Andrejom Kiskom

Študentská organizácia Digital Marketing Club sa po úspešnom realizovaní obedov so slovenskými osobnosťami a podnikateľmi sa stretla aj s naším prezidentom Andrejom Kiskom. 

Na Fakulte managementu Univerzity Komenského za posledných 7 rokov vyrástol veľmi úspešný a aktívny klub študentov, ktorý v značnej miere prispieva k inovatívnemu vzdelávaniu na univerzite v oblasti online podnikania a marketingu.  

Študenti mali možnosť obedovať s prezidentom SR Adrejom Kiskom. Zo stretnutia sme si odniesli mnoho inšpiratívnych myšlienok, z ktorých sme zopár vybrali:

  • Práve mladí sú tí, čo majú šancu zmeniť krajinu. Sú kritickí a plní ideálov.
  • Nie je dôležité to, čo robíš v škole a práci, ale to, čo robíš bez nároku na honorár - dobrovoľne. To ťa formuje.
  • Odvaha je dôležitejšia ako naše chyby. Húževnatosťou môžeme dosiahnuť všetko. 
  • Mali by sme ísť do zahraničia a nabrať skúsenosti ale na konci dňa by sme mali prísť domov na Slovensko a vrátiť našej krajine to, čo ona dala nám.

Digital Marketing Club

Digital Marketing Club okrem organizovania konferencie Make IT Digital s top spíkrami, odborných workshopov a prednášok z oblasti online marketingu a práce na komerčných projektoch pre klientov, realizuje populárne Digitálne obedy s osobnosťami v online marketingu a úspešnými podnikateľmi. Na obede sa študenti majú možnosť dozvedieť cenné rady pre budovanie vlastného podnikania, motivačné povzbudenie a nadviazať osobný kontakt s pozvanými osobnosťami. Medzi inšpiratívnych ľudí, s ktorými mal možnosť Digital Marketing Club obedovať, patrí napríklad aj Michal Truban zo spoločnosti Websupport, Miroslav Trnka z ESET-u alebo Michal Meško Martinus.sk a mnoho iných.

 

Zdroj: Digital Marketing Club

Foto: Digital Marketing Club