Darčeky na poslednú chvíľu? Toto kúpite aj na Štedrý deň!

Nestihli ste sa dostatočne včas pripraviť na Vianoce? Nezúfajte, vďaka internetu sú stále spôsoby, vďaka ktorým môžete menšie či väčšie prekvapenia pre svojich najbližších pripraviť aj popri varení kapustnice. Prinášame vám prehľad darčekov na poslednú chvíľu, ktoré však zaručene potešia.

Lístok na koncert

Klasika, hip-hop alebo mix od dídžeja? V ponuke je mnoho koncertov, ktoré potešia mladšie i staršie ročníky. Prelúskajte sa webmi www.ticketportal.sk, www.predpredaj.sk, www.eventim.sk alebo www.viagogo.com a určite nájdete akciu, na ktorú sa vaši blízki radi pozrú.

Darujte zážitok

Skok z mosta, skok padákom, trampolínové centrum, jazda na koni alebo jazda na motokárach. Ponuka je naozaj široká a pomôžu vám najznámejšie zľavové portály www.zlavomat.sk, www.zlavadna.sk a www.zlavy.sme.sk. Vybrať si môžete adrenalínové zážitky alebo niečo pokojnejšie.

Kultúrne vyžitie

Kultúrou nikdy nič nepokazíte. Pozrite si program blízkeho kina alebo divadla a cez internetovú stránku si rovno zarezervujte vstupenku na vybrané predstavenie. Prejsť si môžete aj blízke múzeá, viaceré budú mať okrem stálych expozícií aj špeciálne výstavy. A ak kultúrna inštitúcia takúto možnosť online rezervácie neponúka, vyrobte si kupónik sami a darujte ten.

Nekonečná ponuka kurzov

Naučiť sa variť, strieľať z luku alebo zdokonaliť sa v cudzom jazyku? Zľavové portály www.zlavomat.sk, www.zlavadna.sk a www.zlavy.sme.sk ponúkajú široké spektrum kurzov pre všetky vekové kategórie. Potešiť môžete deti, dospelých a aj starých rodičov.

Masáže a wellnes

Po hektických predvianočných prípravách padne oddych vhod. Nájdite blízky hotel, ktorý prenajíma wellnes a sauny aj verejnosti a potešte tým tých, na ktorých vám záleží. Pri obdarúvané partnera môžete zvoliť aj romantickejšiu verziu s večerou.

Pobyty

Finančne najnáročnejší darček je pobyt. Či už pošlete niekoho na výlet na víkend, alebo na celý týždeň, o zážitky bude mať postarané. A vôbec pri tom nemusíte hneď riešiť najznámejšie destinácie v zahraničí. Oddychovať a spoznávať sa dá aj doma na Slovensku. Stačí sa detailnejšie zahľadieť do mapy a vybrať neprebádanú lokalitu.

 

Foto: Pexels