Kramáre Burgers Fresh & Hot: Za všetkým je príbeh

Cesta každého poctivého podnikateľa je dlhá a strastiplná. Začiatky sú vždy náročné, aj keď sa to na prvý pohľad nemusí tak zdať. Kramáre Burgers Fresh & Hot začal ako jeden malý stánok. Dnes už má Juraj Oravec a Ján Meleg aj kamennú prevádzku a ich burgre sú preslávené.  


Bez obrazu by neboli burgre
Na založenie každej firmy, značky, reštaurácie treba mať nejaký vstupný kapitál. Kramáre Burgers neboli výnimkou, preto Juraj a Janko museli odniekade peniaze zohnať. Iní ľudia si zoberú väčšinou pôžičky, ale oni to vyriešili originálnejšie. „Janko dal po svojej prababke do placu obraz, ktorý sme predali zberateľovi,“ vysvetlil Juraj Oravec. Peniaze z obrazu im pomohli k tomu, aby vznikol Kramáre Burgers Fresh & Hot.


Prečo jedlo? 
Ak chcete začať podnikať s niečím, čo ľudia vždy budú chcieť a kupovať, je to určite jedlo.  Ako Juraj poznamenal, ľudia budú jesť stále: „Ide len o miesto, prezentáciu jedla a o tú chuť, aby sa ľudia stále vracali.“ Dôkaz, že Juro len nekáže, ale sa aj vlastnými slovami riadi som našla priamo na ich facebookovej stránke. 


„Akurát sme mali burger so sestrou a bolo to úplne super! Jeden Classic s bbq a tasty&cheese. Ľudia nezabudnite si dať aj druhý dressing! Ani čakanie nebolo dlhé, čo je super, keď viete, že dostanete úplne čerstvý burger.“ podelil sa so svojím zážitkom jeden zo spokojných zákazníkov.

Kramáre Burgers Fresh & Hot: Za všetkým je príbeh

Nestále otváracie hodiny
Kramáre burgers je všade známe aj vďaka nestálym otváracím hodinám. Odpoveď na otázku, prečo to tak je, sa ale dozviete už v našom videu. Samozrejme, dozviete sa v ňom aj omnoho viac. (Aj rady pre budúcich podnikateľov)

                                           
Na záver už len ďakujem Jurovi a ostatným za veľmi príjemnú atmosféru, burger a rozhovor. Prajeme veľa šťastia a spokojných zákazníkov :).

 

Foto: Kramáre Burgers Fresh & Hot