Módne doplnky vždy a všade. Farby na každý spôsob

Mnohé z nás už určite omrzelo motto "pre krásu treba trpieť". Rady by sme vyzerali aktraktívne, ale zároveň sa cítili príjemne a pohodlne. Ale ako sa dá také niečo dosiahnuť? Myslím, že trochu úsmevu a doplnkov podľa nášho vkusu, dopomôže každému vytvoriť si outfit, ktorý je originálny a zaujímavý, ba ešte viac - ukáže svetu, čo je v nás.

Ja osobne milujem, keď mám jednotlivé kúsky oblečenia farebne zladené. Či už použijem gumičky farby nohavíc alebo si oblečiem bundu, ktorá ladí s topánkami, stále to nie je dosť, aby som stačila s nápadmi na 365 dní roka. A tak som do svojho šatníka zaradila...

Čelenky 

Hrubé, tenké, obtiahnuté látkou, trblietavé, zelené, fialové, s kvetmi... Skrátka podľa chuti aj štýlu. Čelenky môžeme zladiť s topánkami, nohavicami, tričkami aj svetríkmi. Myslíte si, že sú len pre malé dievčatká? Vôbec! Len si ju musíte vedieť nasadiť a účes ako vyšitý je na svete... A to nemusíte byť pred zrkadlom ani päť minút.

Traky 

Traky nájdeme tiež v rôznych farbách. A k tomu majú ešte aj praktické využitie - nespadnú nám nohavice. 

Farebné opasky 

Niekto si povie, že opasky sú nudné. S tým úplne súhlasím, teda... pokiaľ nejde o opasky, ktoré taktiež môžeme zladiť s čímkoľvek podľa nálady. A ešte lepšie - môžeme si ich vyrobiť aj doma. U mňa bodujú opasky zapletené pomocou vlny.

Ak chcete vedieť, ako si vyrobiť farebné opasky z vlny, kliknite sem.

Osobne mám rada zladené traky s pančuchami, na ktoré si oblečiem roztrhané rifle. Alebo si dám čelenku takej istej farby ako opasok. V každom prípade, experimentovať môžeme, ako nám srdce ráči. Každá z nás má iný spôsob, ako svoj outfit spraviť zaujímavým... Budem rada, keď sa s nami aj vy podelíte o vaše nápady. A taktiež vám prajem veľa zážitkov pri experimentovaní s farebnými doplnkami.