Nie si so sebou spokojná? Dopraj si zmenu

Chce to zmenu. Toto si v živote povedalo asi veľa žien ale máloktorá to naozaj spravila. No nie je to škoda? Prečo sa neposunúť o krok vpred?

Vizáže

Každá žena sa rada páči, ak povie že nie, tak klame. Preto zmena k lepšiemu poteší nejednu z nás. Možno práve teraz prišiel čase trochu experimentovať. Drastická zmena účesu dokáže spraviť úplne divy a mnohé dámy sa presvedčia, že práve toto je pre nich to pravé. A hlavne, krátke vlasy sú najjednoduchšie na úpravu.

Zmena sa nemusí týkať len vašich vlasov, aj mejkap určite spraví svoje. Nemusíš stráviť pred zrkadlom celé hodiny, stačí, ak si osvojíš len pár nových jednoduchých líčení, ktorých je plný internet a určite sa pri pohľade do zrkadla budeš cítiť lepšie.

Vynovený šatník

Výpredaje sú v plnom prúde a to treba využiť. Opäť sa neboj vyskúšať niečo nové a sama uvidíš, aký to bude mať výsledok. Možno budeš príjemne prekvapená. Ale ak obohatíš svoj šatník o pár skvostných kúskov, tak ti to určite  zdvihne náladu.  

Nové vnútorné Ja

Pokiaľ zmena imidžu nie je pre teba to pravé, tak treba ísť do hĺbky. Nemyslím povahové vlastnosti, ale životný štýl. Zdravá strava a cvičenie nie je záležitosť len pre tých, ktorí chcú schudnúť, ale mnoho ľudí sa práve v tomto nájde a cíti sa lepšie, zdravšie. Môžeš vyskúšať detoxikačné kúry, alebo len obohať svoju stravu o ovocie a zeleninu. Občas vynechaj mastné jedlá, nemusíš sa vyslovene obmedzovať, ide predsa o to, čo je tebe príjemné a pri čom sa dobre cítiš.

 

Foto: Pexels