Plán na tento týždeň

Prídeš domov zo školy a rozmýšľaš, čo budeš robiť. Zabudni na hranie počítačových hier alebo vysedávanie pred telkou. My ti ponúkame možnosti, ako môžeš svoj voľný čas využiť zmysluplnejšie.

1.       Vianočné trhy – vianočný punč (samozrejme, nealko), cigánska, perníky, lokše, to všetko ťa čaká na vianočných trhoch. Ak sa nechceš pretláčať masou ľudí, choď na ne radšej cez týždeň. Včera otvorili aj vianočné trhy na Bratislavskom hrade, keby si náhodou nevedel.

2.       On Stage – Nosene – v utorok o 18:00 na Mickiewiczovej 9 sa dozvieš o charitatívnom projekte Nosene (second-hand, ktorý je iný ako ostatné).

3.       Spoznávame základné funkcie Facebooku a Instagramu – v utorok od 14:00 do 17:00 na Panskej 14 určené hlavne pre budúcich podnikateľov, bez týchto sociálnych sietí sa v online svete už nezaobídeš.

4.       Beánia FMFI & PriF 2016 – keď sa chceš 1. decembra odviazať, tak zamier do Vlčieho hrdla, presnejšie Rafinery gallery.

5.       Beseda ku knihe Trhlina od známeho autora Jozefa Kariku – kníhkupectvá Martinus aj Panta Rhei často organizujú besedy a rozhodne na nejakú treba zájsť. Túto organizuje Panta Rhei v stredu od 18:00 do 20:00

6.       Mesiac fotografie – tento mesiac bol venovaný fotografiám, a preto si v Bratislave mohol navštíviť mnoho výstav. Ak si to nestihol, tak nezúfaj, mnohé budú trvať aj dlhšie. Zoznam výstav nájdeš na https://www.citylife.sk/festival/mesiac-fotografie-bratislava