Poznáme víťazov ankety Hovorca roka 2019

Hovorcovia, ktorí sú nevyhnutnou súčasťou spoločností a organizácií pri komunikácii s verejnosťou a médiami, už vedia, kto bol v roku 2019 najlepší. Odborná porota udelila ocenenia v troch kategóriích.

V kategórii Štátna správa a štátny sektor sa stal víťazom za rok 2019 hovorca Prezídia Policajného zboru SR Michal Slivka. V kategórii Privátny a komerčný sektor zvíťazil hovorca spoločnosti Slovnaft Anton Molnár. Kategóriu Samospráva a neziskový sektor vyhrala v tomto roku hovorkyňa Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Jana Holéciová.

V porote boli dekanka Fakulty masmédií Paneurópskej vysokej školy v Bratislave Iveta Radičová, šéfredaktor spravodajstva TV Markíza Tibor Mattyašovský, šéfredaktorka agentúry SITA Zuzana Devera, zástupca šéfredaktora týždenníka Trend Ivan Haluza, vedúci redakcie politiky denníka Nový Čas Martin Čeliga, prezidentka Asociácie PR agentúr SR Soňa Lexmanová a vedúca komunikácie Národnej banky Slovenska Jana Kováčová. Predsedom poroty bol predseda AHS a riaditeľ komunikácie a marketingu ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Vladimír Machalík.

 

Foto: hovorcaroka.sk