Spravodlivá pyramídová hra pre študentov stredných škôl

Môže byť pyramídová hra spravodlivá?  ANO! Súťaž  a pravidlá spravodlivej pyramídovej hry sú na  http://www.mechatronika.cool. Ak si študent strednej školy, zapoj  do tejto motivačnej súťaže o 3 Full HD tablety. 

Cieľom hry je šíriť informácie o novom modernom študijnom programe Automobilová mechatronika.   Všetci zaregistrovaní študenti automaticky získajú jeden lós a budú zaradení do losovania!  Získaj ďalších študentov do svojej pyramídy a vyhraj!

V čom spočíva tvoja aktivita v súťaži:

  • Zaregistruj do súťaže SEBA.
  • Získaj  stredoškoláka, ktorý rozmýšľa o štúdiu na VŠ technického zamerania, prípadne priamo na FEI STU. Predregistruj ho v tom istom formulári ako seba a požiadaj ho, aby potvrdil svoju registráciu cez potvrdzovací  e-mail, ktorý dostane.
  • Alebo: odporučte mu, aby sa zaregistroval na stránke: http://www.mechatronika.cool   (sekcia SÚŤAŽ) sám a uviedol teba (a tvoj e-mail) do registračného formulára.
  • Študijný program v odbore Mechatronika je vhodný pre záujemcov o elektronické systémy, automatické riadenie, inžiniersku informatiku, a počítačom podporovaný dizajn a projektovanie.
  • Čím viac študentov získate, tým je väčšia pravdepodobnosť výhry. Svoju úspešnosť môžeš sledovať on line.

Nezabudni: Deň otvorených dverí Automobilovej mechatroniky na FEI STU sa koná 7. februára 2017 od 8:45 hod.

Súťaž organizuje a garantuje Ústav automobilovej mechatroniky FEI STU Bratislava.

 

Foto: FEI STU