Vianočný bazár chalaňov a bežecká nádielka - to všetko a aj viac nás čaká tento týždeň

Opäť tu máme sériu tipov, ako môžeš naplno využiť celý týždeň. Aj keď sa zápočty pomaly blížia a učitelia na stredných školách už strašia s písomkami, musíš sa aj trochu odreagovať. Učenie ti potom pôjde ľahšie. 

1.    Pyco v Martinuse – keď si nadšenec bezmäsitých, ľahkých jedál, určite by si mal v utorok o 18:00 zájsť do Martinusu  v Bratislave. Pyco ti tam predstaví jednu zo série kníh Moje jedlo, v ktorej vyspovedal známu gastrokonzultantku Silviu Horeckú.
2.    Vianočný bazár chalaňov – vianočné sviatky nie sú len o prejedaní a upratovaní, ale aj o pomoci. V piatok teda môžeš prísť do Národného osvetového centra na Námestí SNP v Bratislave a podporiť tento super projekt.
3.    Mikulášska bežecká nádielka – polmaratóny a maratóny stále neskončili. Ak patríš medzi otužilcov, tak nevynechaj túto akciu. Štartuje sa zajtra o 18:00, a podľa udalosti na Facebook na Starom moste.
4.    Čítanie reči teľa – reč tela je hodnotným zdrojom informácií, ktoré dokážeš využiť nie len v podnikaní ale aj v súkromnom živote. Ak ťa táto téma zaujala, tak zajtra v Satori stage o 18:00 sa o tom dozvieš viac.
5.    Urban Market 2016 Winter edition – výstava módy, dizajnu, šperkov, doplnkov a kreativity, to je Urban Market. Po letnej edícií tu je zimná a uskutoční sa v budove Fakulty architektúry STU v piatok od 16:00.
 

Foto: Pexels