Zahrajte si hru a získajte zľavu pre vašu .EU doménu

Táto hra vás nakopne, zabaví ale aj mierne namotá. Prečo to vieme? Máme to už odskúšané. Jej pravidlo je veľmi jednoduché, stačí sa len poriadne sústrediť a rýchlo reagovať. Po zahratí hry získate ako bonus zľavu pre svoju .EU doménu. Takže, ak rozmýšľaš nad založením vlastnej webovej stránky, www.vyklikaj.eu je presne pre vás.

Nová hra www.vyklikaj.eu je v princípe veľmi jednoduchá. Na obrazovke sa vám budú postupne zobrazovať slová a slovné spojenia, v ktorých chýbajú písmená “E” alebo “U”. Vašou úlohou je do slov správne doplniť chýbajúce písmenko alebo písmenká. Môžete pri tom použiť aj klávesnicu. Celá hra je rozdelená na 7 levelov po 10 slov. Jednotlivé levely sa od seba líšia náročnosťou a množstvom času na odpoveď. Dávajte si pozor, lebo k dispozícii máte len 3 životy. Za každé jedno uhádnuté slovo získavate body. Myslite na to, lebo čím viac bodov nazbierate, tým lacnejšiu .EU doménu môžete mať. Všetko je teda v vašich rukách. Tí najšikovnejší môžu mať .EU doménu už za 2 eurá. 

Prečo by ste mali mať .EU doménu?
.EU doména vám zvyšuje kredibilitu značky. Okrem toho umožňuje vašej značke jednotne vystupovať na celoeurópskom trhu. Zvyšuje jej hodnotu v očiach zákazníka a má pozitívny dopad na postavenie webstránky vo vyhľadávaní. 

Rada od Študentských novín

Samozrejme, ani my sme neodolali a túto hru sme vyskúšali. Najprv sa nám to zdalo byť až primitívne, ale po čase sme názor veľmi rýchlo zmenili. Hru sme si párkrát zopakovali a zozbierali sme pre vás pár užitočných rád. Najdôležitejšia rada znie, nehrajte túto hru, keď ste unavení. Napite sa, zacvičte si alebo si dajte sprchu. Vedieť sa sústrediť a rýchlo reagovať je veľmi dôležité. Ďalej využite možnosť použitia klávesnice. Veľmi vám to uľahčí život. A keď sa dostanete do situácie, že vám to vôbec nejde, tak si dajte nachvíľu pauzu.

 

Foto: vyklikaj.eu

Video: YouTube