Februárový Burzoblšák, Indietronica - čo iné vás ešte tento víkend čaká?

Opäť sme pre vás pripravili zoznam udalostí, pri ktorých sa určite niečo zaujímavé dozviete, zabavíte sa, spoznáte nových ľudí alebo si oddýchnete.

Indietronica

Piatok je deň zábavy a poriadneho odviazania. KC Dunaj predpovedá na túto noc množstvo výbornej hudby a skvelej atmosféry. Vychutnať si môžete koncert indierockovej kapely Talkshow a tiež sety DJskej dvojice Diablo & Krto.

Burzoblšák

Sobotu využite na nakupovanie. Na Drieňovej 16 sa uskutoční 21. Burzoblšák, ktorého cieľom je znovuvyužitie starého a nepoužitého oblečenie. Ale nenájdete tam len kúsku do svojho šatníka, kúpiť si môžete platne, knihy, starožitnosti, handmade výrobky a obrazy. Pripravená je pre vás aj zóna s občerstvením a príjemná atmosféra.

Vegánska večera

V nedeľu môžete ísť podporiť dobrú vec do kaviarne Satori Stage na Mickiewiczovej 9. Môžete nie len ochutnať rôzne vegánske jedlo, ale aj nejaké darovať druhým. Slovenská vegánska spoločnosť a OZ Vagus  sa rozhodli usporiadať zbierku pre ľudí bez domova. Vagusáci spravia každý deň niekoľko porcií raňajok, a preto môžete prispieť rôznymi potravinami ako zelenina, ovocie, nátierky, cereálie, čo je pre vás vhodné na raňajky.

Sebaobrana, psychológia a prevencia

Tento víkendový workshop je zameraný na sebaobranu, psychológiu a prevenciu. Naučíte sa základné princípy, nejaké pohybové základy a techniky sebaobrany. Tiež ako analyzovať faktory a okolnosti, strategicky riešiť problémové situácie a podobne.

 

Foto: Pexels