Ideálna príležitosť zamestnať sa nastane už tento týždeň!

Si študent a chcel by si si popri škole privyrobiť? Alebo sa už obzeráš po plnom pracovnom úväzku? Do Bratislavy prídu takmer dve stovky zamestnávateľov, ktorí potrebujú nové posily do svojich tímov. Ty sa s nimi môžeš stretnúť úplne zadarmo a osobne ich presvedčiť o tom, prečo by si mali vybrať práve teba!

Príležitosť na všetkých čaká na výstave Profesia Days, ktorá sa uskutoční v Bratislave v stredu 28. februára (10:00-19:30) a vo štvrtok 1. marca (10:00-17:00). V priestoroch Incheby sa stretnú desiatky zamestnávateľov, ktorí budú pri svojich stánkoch prezentovať voľné pracovné pozície a budú poskytovať informácie o svojich spoločnostiach.

Vlani sa zúčastnilo 170 vystavovateľov, tento rok ich bude dokonca viac než 180. Prácu budú ponúkať v oblastiach ako obchod, služby, administratíva, doprava, výroba, IT, manažment, financie, bankovníctvo, cestovný ruch, zdravotníctvo a mnoho ďalších, uvádza sa na webe profesia.sk.

Vstup na akciu je zadarmo, je však potrebné zaregistrovať sa na portáli www.profesia.sk, prípadne priamo na mieste pri vstupe. Odporúča sa priniesť si so sebou aj niekoľko kópií vytlačeného životopisu, ktoré budeš môcť odovzdať zamestnávateľom priamo na mieste, aby si mal istotu, že sa k nim naozaj dostanú.

Priamo na mieste budeš môcť osobne osloviť všetkých zamestnávateľov, opýtať sa na detaily možnej spolupráce a aj osobne ich presvedčiť, prečo by si mali vybrať práve teba. Tak neváhaj a príď zmeniť svoj život do bratislavskej Incheby už tento týždeň, je to príležitosť, aká sa už nemusí opakovať!

 

FOTO: profesia.sk