Poznáme víťazov súťaže Bloger roka 2017 (1)

Tretí ročník súťaž Bloger roka 2017 má už svojich víťazov. Odborná porota ich vybrala v desiatich kategóriách. Na pódiu sa objavili aj známe tváre, ktoré si výhru prevzali aj minulý rok, ale našli sa aj nováčikovia. Poďme sa pozrieť na druhú polovicu najlepších blogov.

V kategórií Nováčik porotu najviac zaujal blog www.akousit.sk. Ako už aj zo samotného názvy vyplýva, blogerka sa venuje natáčaniu videí, tvorbe tutoriálov a článkov, aby priblížila jednotlivé kroky šitia a naučila šiť aj ostatných. Druhé miesto získal KICK START – Blog, ktorý ťa nakopne a tretie Recepty mojej zdravej kuchyne. Rozhodla tak Asociácia blogerov, ktorá túto kategóriu hodnotila.

Najlepší video blog mal podľa poroty PPPeter. Druhé miesto sa ušlo Sajfovi a tretie Zuzane Machovej. Tieto video blogy posudzovala moderátorka Diana Hágerová, editor Hospodárskych novín Drahomír Piok a Stand-up komik Ján Gordulič.

Predposlednou kategóriou je Zdravý životný štýl. Prvé miesto získal blog Jana Earl, kde si môžete prečítať rady o chudnutí, cvičení, výžive, zdravej strave a zdravom životnom štýle. Po Jana Earl nasledoval blog Jedz a miluj a Zápisky nutriholičky. Na blogy si posvietila foodblogerka Silvia Horecká, nutričná terapeutka Petra Lörincziová a lekár Maroš Runday.

Poslednou kategóriou je Život, umenia & kultúra. V tejto kategórií zvíťazil blog Break the Rules. Blogerka sa v ňom zdieľa svoje zážitky, príhody, úsmevne trapasy, ale je aj o nezvyčajných veciach, ktoré sa denne stávajú a hlavne o porušovaní pravidiel. Na ďalších priečkach sa umiestnil Flung out of space a www.lifereset.sk. Rozhodli tak poetka Mirka Ábelová, šéfredaktorka týždenníka Nový čas pre ženy Monika Huljaková a herečka Kristína Farkašová.

 

Foto: Pexel