Založte si virtuálne sídlo firmy a šetrite čas aj peniaze

Každá firma musí pri svojom vzniku uviesť, kde sídli (tzv. registračné sídlo firmy), či už je to byt, dom alebo nebytový priestor a všetky tieto sídla sú zapísané v Obchodnom registri Slovenskej republiky. Predstavujeme vám jednoduchší spôsob, ako ušetriť čas i peniaze, a to pomocou služby virtuálne sídlo.

Dôvodov, prečo sa rozhodnúť využiť práve toto virtuálne sídlo, je viacero. Ak ste začínajúci podnikateľ a nie ste si istý, či bude váš biznis rentabilný, je zbytočné investovať do, v dnešnej dobe drahých, prenájmov kancelárskych priestorov. Avšak práve naopak virutálna kancelária s nižším nájmom vám môže pomôcť biznis rozbehnúť, keďže sa tak znížia najmä vaše náklady na prevádzku. Táto možnosť je pre vás rovnako výhodná aj v prípade, že máte ´´zabehnutý´´ biznis, no nepotrebujete k svojej práci nutne sedieť medzi štyrmi stenami kancelárie.

Rovnako, pokiaľ viete, že sa onedlho budete musieť presťahovať zo súčasných priestorov inam. Je predsa len jednoduchšie kliknúť párkrát do počítača a zadať adresu takéhoto  virtuálneho sídla.

Prostredníctvom tejto čoraz populárnejšej služby ušetríte nielen peniaze za prevádzku kancelárie, ale aj cenný čas.Spolu s virtuálnym sídlom firmy môžete využívať napríklad aj služby asistentky, presmerovania telefónneho čísla, preposielanie pošty, či ďalšie administratívne práce.

 

Ponúkame vám zopár stránok, na ktorých zistíte ďalšie podrobnosti o tom, ako si virtuálnu firmu založiť.

http://www.globaloffice.sk

http://www.regus.sk

http://www.sroonline.sk/nase-sluzby_virtualne-sidlo

http://m2b.sk/virtualne-sidlo-firmy-v-bratislave

 

Foto: Pexels